045-5716920 (kantooruren) info@mijnwater.com

Address

Mijnwater BV
Valkenburgerweg 177,
6419 AT Heerlen Nederland

KvK nummer: 58805575

 

payoffmw

Per openbaar vervoer

Vanaf het busstation/NS station vertrekken meerdere bussen per uur namelijk de buslijnen 20, 21, 24, 40, 52 en 58. Uitstappen bij de halte Hogeschool Zuyd aan de weg Nieuw Eyckholt. U loopt vanaf hier vijf minuten naar de Open Universiteit (OU). Bij het NS-station kunt u ook een taxi nemen. Vanaf het busstation of NS-station is het ongeveer 30 minuten lopen. Aanmelden bij de centrale receptie. Ze verwijzen u door naar ons kantoor in het Athabasca gebouw op het OU terrein.

Per auto

Vanuit noordelijke richting (Eindhoven):
Via A76, bij knooppunt Ten Esschen, ga richting Heerlen via N281. Neem op N281 de afrit Heerlen centrum. Volg de borden ‘Open Universiteit’. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Bij de tweede rotonde rechtsaf (Valkenburgerweg). Na 150 meter ziet u de ingang van de Open Universiteit (OU) links liggen. Aanmelden bij de receptie. Ze verwijzen u door naar ons kantoor in het Athabasca gebouw op het OU terrein.

Vanuit westelijke richting (Maastricht):
Via A79 richting Heerlen, neem de afrit Heerlen centrum (afslag 7). Aan het eind van de afrit linksaf (John F. Kennedylaan). De rotonde neemt u driekwart (linksaf naar Valkenburgerweg). Na 150 meter ziet u de ingang van de Open Universiteit links liggen. Aanmelden bij de receptie. Ze verwijzen u door naar ons kantoor in het Athabasca gebouw op het OU terrein.

Vanuit zuidelijke richting (Aken):
via A76, bij knooppunt Maastricht/Valkenburg, ga richting Voerendaal en neem de afrit Voerendaal. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Ga bij de rotonde rechtsaf richting Heerlen (valkenburgerweg). Na ongeveer een kilometer ziet u de ingang van de Open Universiteit rechts liggen. Aanmelden bij de receptie. Ze verwijzen u door naar ons kantoor in het Athabasca gebouw op het OU terrein.

Contact

info@mijnwater.com
Vragen van administratieve aard:

Niet dringende vragen of storingen:

Dringende vragen of storingen:

0495-590503 (kantooruren)

beheer@mijnwater.com

045-5716920

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op