045-5716920 (kantooruren) info@mijnwater.com

Sevagram, Douvenrade (Corridorflat)

  • Sevagram, Douvenrade (Corridorflat)
  • Sevagram, Douvenrade (Corridorflat)

About the Project

In augustus 2019 is Mijnwater BV gestart met het aanleggen van een leidingnetwerk vanuit Cluster A (Nieuw Eyckholt) naar het verzorgingshuis Sevagram in Douvenrade/Heerlen. De nieuwe leidingen zijn bestemd om de bestaande gebouwen (Corridorflat) en de toekomstige nieuwbouw aan te sluiten op ons duurzaam energienetwerk en te voorzien van warmte (in de winter) en koude (in de zomer).

Meer comfort door mijnwaterenergie
De 88 woningen in de Corridorflat van Sevagram in Douvenrade voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Voor meer comfort in de woning worden de appartementen ook voorzien van nieuwe HR++ beglazing en ventilatieroosters in het raam. In de centrale technische ruimte wordt de huidige gas/verwarmingsketel vervangen door een warmtepompinstallatie, die aangesloten is op het mijnwaterleidingnetwerk. De flat is daarmee, na de renovatie, volledig aardgasvrij. De renovatie staat gepland voor eind 2019.

Het civiele werk wordt uitgevoerd door C.S. Infra BV. Zij leggen ook de primaire leidingen door naar het centrum van Heerlen voor toekomstige aansluitingen (bv. Nieuwe Nor).

Share